




Janome Overlok Büzgü Ayağı
Janome Overlok Büzgü Aparatı, kumaşlarda düzenli büzgüler ve dekoratif fırfırlar oluşturmak için geliştirilmiş orijinal Janome overlok aksesuarıdır. Uygun büzgü ayağıyla birlikte kullanıldığında bir kumaşı büzerek başka bir düz kumaşa aynı dikiş işlemi sırasında birleştirmeyi kolaylaştırır.
Özellikle elbise, etek, gelinlik, çocuk kıyafetleri, perde ve yatak örtüsü gibi tekstil ürünlerinde fırfır ve büzgü uygulamaları için idealdir. Uzun kumaş parçalarında elle büzgü hazırlama ihtiyacını azaltarak dikiş işlemlerini hızlandırır.
Ürün Özellikleri
Tek işlemde büzgü ve birleştirme: Uygun büzgü ayağıyla kullanıldığında bir kumaş katmanını büzerek diğer düz kumaşa aynı anda dikebilir.
Dengeli büzgü oluşturma: Kumaş boyunca düzenli ve estetik görünümlü büzgüler elde edilmesini destekler.
Diferansiyel transport desteği: Overlok makinesinin diferansiyel besleme özelliğinden yararlanarak büzgü oluşumunu kolaylaştırır.
Ayarlanabilir büzgü yoğunluğu: Kumaş türü, dikiş uzunluğu ve diferansiyel besleme ayarlarına göre farklı yoğunluklarda büzgüler oluşturulabilir.
Çift katmanlı kumaş uygulaması: Bir kumaş katmanının büzülürken diğerinin düz kalmasına yardımcı olur.
Overlokla kenar temizleme: Kumaş birleştirme sırasında kenarların overlok dikişiyle temizlenmesine olanak tanır.
Uzun kumaşlarda kolaylık: Geniş ve uzun kumaş parçalarında tekrarlanan büzgü işlemlerini pratik hale getirir.
Dekoratif fırfır uygulamaları: Giysi kenarlarına, etek uçlarına ve ev tekstili ürünlerine fırfır eklemeyi kolaylaştırır.
Zaman tasarrufu: Ayrı ayrı büzgü hazırlama ve kumaş birleştirme işlemlerini azaltır.
Profesyonel dikiş görünümü: Daha düzenli ve tekrarlanabilir büzgü uygulamaları elde edilmesine yardımcı olur.
Kullanım Alanları
Elbise ve eteklerde fırfır ve volan yapımı
Gelinlik ve abiyelerde dekoratif büzgüler
Bebek ve çocuk kıyafetlerinde fırfırlı detaylar
Perde ve yatak örtülerinde dekoratif kenarlar
Kırlent ve yastık kılıflarında fırfır uygulamaları
Katlı etek ve dekoratif tekstil tasarımları
Uzun kumaş şeritlerinin büzülerek birleştirilmesi
Uyumlu Modeller: Janome 204D, 8002D, TR 3000, MyLock 454D ve 792PG
Ürün Filtreleri | ||
|---|---|---|
| Tedarikçi Ürün Kodu | : | 200217101-202036007 |







